Blogumuzdaki yazıya yorum yapılmıştır. İnternetten para kazanmanın tüm sıralı burada açıklanıyor :))

Satış Ortaklığı Veren Siteler

30 Mayıs 2013 Perşembe tarihinde yazılmıştır.

Satış Ortaklığı Veren Siteler in Listesi ve Detayları
Satış ortaklığı veren siteler ‘e ait detaylı bir liste ve geniş bilgi vermeden önce satış ortaklığının ABD ve Avrupa başta olmak üzere dünyanın birçok bölgesinde gündelik bir iş olarak yapıldığını tekrar hatırlatmam gerekiyor. İnternetten para kazanma yoları içinde en kazançlısı olarak bilinen satış ortaklığı sistemini uygulayarak dünyada zengin olan ve bu iş sayesinde geçimini sürdüren binlerce insan var. Satış ortaklığı sisteminde doğru ürün ve doğru yöntemler uygulandığında bir ayda bile binlerce dolar kazanmak mümkün eğer buna inanmakta güçlük çekiyorsanız aşağıdaki videoyu izlemeniz yeterli olacaktır.


Satış ortaklığı veren siteler içinde dünyada en çok tercih edilen Affiliate ağı clickbank ürünleri ile aşağıdaki girişimcinin kazandığı binlerce doların kanıtına bakın…

En çok satılabilecek ürünler tespit edildikten sonra, ilginç pazarlama stratejileri yaratıp, bu ürünleri pazarlayıp satmak birçok internet girişimcisinin yaptığı bir iş.

Peki en çok kazandıran bu ürünler nasıl tespit edilip satış ortağı olunuyor?

Aslında satış ortaklığı veren çok fazla site bulunuyor hatta bu sitelerden onlarcasını bulmak mümkün ama önemli olan bu siteleri tespit etmek değil, ürün çeşitliliği ve ödeme konusunda en güvenilir, en çok tercih edilenlerini bulmaktır. Bu makale de en güvenilir, en çok tercih edilen ve ödeme konusunda en problemsiz olan satış ortaklığı sitelerine yer vereceğiz.

Satış Ortaklığı Veren Siteler ve Detayları

Zanox (Favori Satış Ortaklığ Sitem)

Zanox Avrupa kökenli bir firma olmasına rağmen Türkiye yede hizmet vermektedir. İçeriği tamamen Türkçe olduğu için kullanımı gayet basit. Zanoz hakkında detaylı bir tanıtım yapmadan önce zanox un ücretsiz bir platform olduğunu vurgulayalım.
[button color="orange" link="http://ad.zanox.com/ppc/?23931924C48133647T" target=""]Zanox Ücretsiz üyelik linki[/button]
Zanox ta birbirinden ünlü markaların reklamları ve satış ortaklığı programları bulunuyor. Oldukça kaliteli bir alt yapıya sahip olan zanox a reklam veren yayıncıların sayısı her geçen gün artmaktadır. Zanox a üye olmak için tıklayın!
Zanox içerisinde yüzlerce reklamverene anında ulaşabilirsiniz. Alışveriş sitelerinden oyunlara bir çok reklamverenin ortak olduğu zanox %30 lara varan komisyonlar sunuyor.
Ciddi iş yapmak isteyenlerin bu siteye üye olmasını şiddetle öneririm.

1-Clickbank 2-Plimus 3-Xticaret

Clickbank

www.clickbank.com Dünyada bulunan satış ortaklığı siteleri içinde en çok tercih edilen ve en geniş ürün yelpazesine sahip sistem olma özelliğine sahip sitedir. Clickbank İngilizce yayın yapıyor ve genelde birkaç dilde ürünü bünyesine kabul ediyor. Türkçe ürünler Clickbank a hiçbir şekilde eklenemez fakat Türkiye den Clickbank ağına satış ortakları kabul edilmekte. Yani Clickbank.com a girip üye olan herkes bu sitede bulunan tüm ürünlere satış ortağı olup satış yapabilir.
Clickbank.com İngilizce ve Türkçe ürün yok demiştik fakat buradaki ürünleri satabilmeniz için pek fazla İngilizce bilgisine sahip olmanız gerekmiyor İngilizce bilmeden de bu ürünleri satabilecek teknikler bulunmakta ve bu yolla Türkiye de bile bile çok fazla para kazanan internet kullanıcısı mevcut.
Eğer İngilizce bilginiz iyiyse makaleler yazarak ve ürün tanıtımları yaparak bu site üzerindeki sayısız ürünlerden bazılarını seçip kendi imkânlarınızla da satış yapabilmek mümkün. Bu sitedeki ürünlerin tamamı dijital ürünlerdir yani hiçbir şekilde nakliye ve sevk gerektirmeyen ürünler, satın alındığında 7/24 bilgisayara indirilebilir şekilde hazırlanmışlardır.
Ürünlere ait satış komisyonları ise hayli yüksek oranlarda bu oranlar %50 ile %70 arasında değişiklik göstermekte. Clickbank da 10$ dan 400$ a kadar farklı fiyatlarda ürünler bulunuyor 400 dolarlık ürünlerden %70 komisyon aldığınızı düşünün? Aslında bu düşünce insana değişik bir haz verse de bu kadar pahalı ürünleri satmak açıkçası biraz bilgi ve tecrübe ister.
Clickbank ile Adwords reklam sistemini kullanarak ta satış yapılabiliyor fakat para kazanma yöntemleri ve para kazanma sistemlerini kapsayan e-kitap ve dijital ürünlerin çoğu artık Adwords e kabul edilmiyor. Uzmanlar bu ürünlerin kabulü için pek çok strateji geliştirmişler ve geliştirdikleri bu özel yöntemler sayesinde Adwords reklamları ile web sitesi olmadan bile satış yapmanın mümkün olduğunu iddia ediyorlar.
Para kazanma kitapları hariç çoğu ürün Adwords sistemine kabul edilmekte fakat bunlar için biraz araştırma yapmak gerekiyor. Clickbank ile yapılan satışlar sonucu elde edilen kazanç banka çeki ile adrese gönderiliyor. Bazı ülkelerde banka hesabına da yatırılmakta bu hizmet Türkiye de yok ama Goomass bunun bir yöntemini bulmuş bu sayede ödemeleri çekle değil banka hesabına anında aktarmak mümkün. Goomass hakkındaki inceleme makalemiziokumak için tıklayın.
Clickbank ta ödemeler 15 günlük periyodlarda gerçekleşiyor bu arada Clickbank ödemelerini hiçbir şekilde aksatmaz ve kazanılan paraya kesinti tarzı işlemler uygulamaz. Clickbank ürünlerine satış ortağı olmak için üyelik sırasında herhangi bir ücret ödemeniz gerekmiyor yani satış ortakları için Clickbank.com ücretsizdir.

Plimus

www.plimus.com Plimus.com da tıpkı Clickbank gibi İngilizce olarak hizmet veren bir satış ortaklığı sitesidir. Plimus.com da çok geniş ürün yelpazesine sahip plimus.com Türkçe ürünleri bünyesine kabul etmektedir hatta plimus.com da satılmak için beklenen birçok Türkçe ürün bile bulunuyor.
Plimus.com da bulunan ürünlere Clickbank ta olduğu gibi anında satış ortağı olunamıyor bazı ürünler bu işleme engellenmiş olabiliyor yani satış ortağını ürün sahibi sisteme kabul ediyor bu onay sürecinden sonra satış ortağı, ürüne ait satış linkini görebiliyor. Bu işlem olmadan direk olarak satılan ürünler de mevcut fakat plimus bu seçeneği opsiyon olarak koymuş ki ürün sahipleri satış ortaklarını seçebilsin diye.
Aslında bu sebepten dolayı birçok satış ortağı plimus.com u tercih etmiyor çünkü ürün sahibinin yaptığı bu onay süreci bazı durumlarda uzayabiliyor bu sırada ya iş unutuluyor ya da satış ortağına durum saçma geldiği için işlemden vaz geçip alternatif satış ortaklığı sitelerindeki alternatif ürünlere yöneliyor.
Plimus.com a satış ortaklığı başvurusu ücretsizdir isteyen herkes üye olup istediği ürünü (kabul sürecinden sonra) satabilir. Plimus.com un Clickbank.com a göre tek artısı ödemelerini çek yoluyla değil anında paypal ile alabilmesi. Sisteme üyelik sırasında girilen paypal ID sine komisyonlar anında aktarılıyor.

Xticaret

www.xticaret.com Türkiye’ de hizmete açılan ilk satış ortaklığı veren site olan xticaret.com Musa ERDOĞMUŞ tarafından kurulmuştur. Xticaret.com ilk kurulduğunda alternatifi bulunmuyordu fakat son dönemlerde clickmerkez.com adında xticaret.com a rakip olarak gösterilen bir site daha kuruldu.
Böylece Türkiye de ilk satış ortaklığı sistemini kuran xticaret.com un sektörde tek olma özelliği kayboldu. Fakat clickmerkez.com henüz daha emekleme aşamasında olduğu için ürün yelpazesi çok dar ürün sayısı ortalama 30 u geçmeyen bir sistem bu yüzden satış ortakları tarafından pek tercih edilmiyor.
Ayrıca ürün sahipleri xticaret’ e alternatif olarak aynı ürünleri clickmerkez e ekleyemiyor böyle bir durumda xticaret ürün sahibinin bu ürününü sistemden kaldırıyor. Xticaret.com Türkçe olduğu için kullanımı gayet basit ve ürün yelpazesi çok zengin.
Xticaret.com önceleri fiziksel ürün kabul etmiyordu fakat son dönemlerde artık fiziksel ürünleri de bünyesinde barındırmaya başladı. Aslında bu çok farklı bir uygulama, genelde satış ortaklığı veren sitelerde uygulanmayan bir durum olmasına rağmen fiziksel ürünlerin kabulü açıklanır açıklanmaz xticaretcom da fiziksel ürünler görünmeye başlandı bile.
Bu işlem aslında dahice çünkü ürün sahipleri böylece fiziksel ürünlerini hiçbir şekilde e-ticaret firmalarına vermeden çok düşük maliyetlerde satış ortaklarına sattırabilirler. Amazon.com veya Ebay mantığu da buna dayanmaktadır xticaret.com yeni bir amazon veya e-bay furyası mı yaratacak ileriki zamanlarda hep birlikte göreceğiz.
Başlangıçta 10 u geçmeyen ürün sayısı şuanda xticarette 100 ün çok üzerine çıktı bu da demek oluyor ki ülkemizde de affiliate marketing artık çok kişi tarafından fark edilmiş durumda. Xticaret.com a üye olmak için herhangi bir ücret ödemeniz gerekmiyor ama ürünlere satış ortağı olabilmeniz için bir kereliğine 20 TL ücret ödemeniz gerekiyor.
Bunun sebebi ise satış ortaklarının kalitesini üst seviyede tutup bu işteki istikrarlarını korumaktır. Xticaret.com da ki sayısız ürüne 20 TL karşılığında satış ortağı olmak aslında akıllıca çünkü bu parayı 1 adet satışta dahi geri almanız mümkün.
Xticaret ödemelerini nasıl yapar?
Xticaret.com da ödemeler ayda 2 kez yapılır. Bu ödemeler ayın 1. Ve 2. Dönemi olarak ayrılır ve iş bankası yoluyla kişisel hesaba havale olarak geçer. Yalnız xticaret.com dan ödeme alabilmek için işbankası hesabını xticaret.com da ki isimle aynı ada açmak gerekiyor. Diğer bir konu ise 50 TL altındaki komisyonlar ödenmiyor yani 50 TL nin üzerindeki komisyonlarınızı xticaret.com dan alabiliyorsunuz.
Ürün sahiplerinin xticaret.com u tercih etmelerinin en büyük sebebi satış ortaklarının sayısının 45.000 in üzerine çıkmış olmasından kaynaklanıyor. Ürün sahibi bir ürünü bu siteye eklediğinde 45.000 adet kendine ait pazarlamacıyla piyasaya çıkmış gibi oluyor aslında bu süper bir fikir çünkü Türkiye de hiçbir firmanın 45.000 adet pazarlamacısı yok. Hem de bu pazarlamacılara ek ücret ödemek yok sadece ürün sahibinin belirlediği komisyon satış ortağının tek kazancı.
Eğer internetten para kazanmak istiyorsanız yukarıdaki satış ortaklığı veren siteler içinden kendinize en uygun olanını seçmeniz işe koyulmak için atacağınız ilk adım olabilir. Bu işi Türkiye de sınırlı olacak şekilde yapacaksanız eğer, en mantıklı seçim xticaret.com dur.

Satış Ortaklığı Veren Siteler için “0 yorum” bulunmaktadır.