Blogumuzdaki yazıya yorum yapılmıştır. İnternetten para kazanmanın tüm sıralı burada açıklanıyor :))

Ebay ile internetten para kazanmak

25 Mayıs 2013 Cumartesi tarihinde yazılmıştır.

Ebay ile ek gelir elde edebilir ve internetten para kazanabilirsiniz. Nasıl mı? İşte ebay dan para kazanmanın detayları!

Ebay, tüm dünyada bilinen bir alışveriş platformudur. İçerisindeki sayısız ürünleri tanımadığınız insanlara satarak anında para kazanmaya başlayabilirsiniz. Ebay’dan para kazanmak oldukça eğlenceli bir iştir. Ek gelir sağlamak amacıyla herkes artık ilginç işlerde çalışıyor ve günümüzde bu sayı git gide çoğalıyor.
Çoğu insan maaşlı olarak bir işte çalışır, kimileri bir yerlere giderek ürün pazarlar, kimi benden gücüyle kimi ise oturduğu yerden para kazanır. Ebay oturduğunuz yerden para kazanmak için size müthiş fırsatlar sunar. Henüz ülkemizde pek fazla kişi tarafından bilinmese de Ebay, oldukça büyük bir alışveriş alanıdır böylece bir çok insana ek gelir imkanı sunar. Şim Ebay dan para kazama işinden biraz bahsedelim, bu işi isterseniz part time isterseniz full tima olarak yapabilirsiniz ama başta partime iş olarak yapmak daha mantıklıdır en azından bu alandan para kazanmaya başlayana dek…

Ebay nedir?

Ebay, online olarak internetten işleyen bir tür açık arttırma sistemidir. Hemen hemen 30 civarı ülkede boy gösteren ebay, ziyaretçi trafiği bakımından dünyada ilk 20 ye giren bir web sitesidir. Ebay’ı kullanarak internetten para kazananlar aslında iyi bilirler, ebay bu süreçte bir geçit vazifesi görür yani site, kendisi bir satış yapmaz.

Ebay’ın çalışma mantığı nasıldır?

Yukarıda da bahsettiğimiz gibi ebay bir köprü, bir araçtır bu aracı kullanarak çok iyi paralar kazanabileceğinizi düşünün. Bunun için yapılacak işlerin en başında sisteme üye olmak geliyor.
Sisteme üyeliği tamamladıktan sonra bir ürün seçemeniz gerekiyor ürün seçimi için yine Google adwords keyword tool kullanabilirsiniz. Bu araç sayesinde popüler aramaları listeleyebilir, anahtar kelime analizi yapabilirsiniz. Eğer isterseniz başka araçlar da kullanabilirsiniz önemli olan doğru ürünü seçmektir.
Ürünü seçtikten sonra bu ürünü açık arttırmaya çıkartmakta sıra… Aslında ebay da satışının yapılacağı ürünlere ait belli bir kategori yok yani elinizde ne var ne yok ebay da satılabilir. Bu sistem Türkiye de ki gittigidiyor.com a benzetilebilir yani standart bir ürün sınıfı yok. Şöyle bir şey de mümkün, bir toptancıyla anlaşıp ürününü ebay üzerinden pazarlayabiliyorsunuz, siz siparişi alıp satışı yapın toptancı müşteriye ürünü göndersin hepsi bu önemli olan çok satılabileceğini öngördüğünüz ürünü bulmaktır.
Ebay kullanarak satış yapmaya başladıktan ve bu yolla internetten para kazandıktan sonra birden çok toptancı firmayla anlaşıp ürün gamınızı genişletebilirsiniz. Ebay da sınır yok tüm dünyada kabul gördüğü ve bir çok ülkede var olduğu için satış yapmak güven bakımından kolaydır yani insanlar eBay ı bildiği için ona güvenerek gönül rahatlığı ile alışveriş yapabilirler.
Ebay vasıtasıyla yeni ürünleri satmanın yanında ikinci el ürünleri de satabilirsiniz. Ebay dan iyi satış yaparak çok para kazanmak için en önemli kriter ürün seçimidir. Ürünü satmadan önce çok geniş araştırma yapmak gerekiyor fiyat, kalite ve ürünün satılabilirliğini önceden analiz etmek gerekiyor. Normal ticaret hayatında da durum böyledir bir ürünü satabilmek için ürün hakkında bir şeyler bilmek gerekli biraz araştırma yapmadan bir ürünü satmaya çalışmak hayal kırıklığı ile sonuçlanabilir.

Ebay ile satış ortaklığı ve komisyon kazanma süreci

Ürünü satmak için harekete geçen satıcı, ebay yoluyla para kazanabilmek için bir ürün araştırır ve seçer dedik bu süreç sonrasında ürüne ait bir satış fiyatı belirlenir. Satıcı ebay a da satış sonu bir komisyon bedeli ödemektedir bu yüzden satış fiyatının ona göre belirlenmesi gereklidir. Alıcı ya gelince ürüne ait belirlenen fiyat ve kargo\nakliye ücreti dışında hiçbir ücret ödemez.

Ebay müşteri memnuniyetine önem verir

Her işte olduğu gibi bun işte de müşteri memnuniyeti çok önemlidir ebay veri tabanına alıcı, satıcı arasındaki ilişki puanlama yöntemi ile kaydedilir böylece satıcının ebay da rütbe değeri belirlenmiş olur. Bir ürünü almadan önce müşteri satıcının rütbesine ve daha önceki alışverişlerdeki yorumlara da bakar bu yüzden rütbeleme sistemi ebay da ki en etkili unsurlardan biridir.

Ebay da online mağazacılık

Ebay ile para kazanmanın başka bir yöntemi ise, ebay.com da online mağaza kurmaktır. Tecrübeli kullanıcıların ebay üzerinde online mağazaları vardır ama yeni başlayan bir girişimcinin ebay üzerinde online mağaza açması başlangıçta biraz gereksizdir. Yeterli ürün gamına ve ürünler hakkında geniş bilgiye sahip olduktan sonra ebay üzerinde online mağaza açmaya başlayabilir ve kazancınızı arttırabilirsiniz. Ebay ile internetten para kazanma da diğer bir konu ise ücretlendirme sistemidir.
Çok düşük fiyatlarda satılan bir ürüne ait karla 10 katına sattığınız bir ürünün kar marjı aynı olmayabiliyor bunun sebbei aslında maliyetlerden kaynaklanır. Büyükler derler ya; “Para malı alırken kazanılır” bu da demek oluyor ki ebay ile internetten para kazanabilmek için ürün analizini çok iyi yapmak gerekiyor. Ebay a bu linkten üye olabilirsiniz.
Ebay dan nasıl binlerce dolar kazanabilirsiniz? Goomass ın ebay eğitimini edinin hemen bugün uygulamaya başlayın. (Tıkla inccele) İnternet dünyasında kaybolmamak için eğitim setleri size ışık tutar ve hızlı kazanmaya teşfik eder.

Ebay ile internetten para kazanmak için “0 yorum” bulunmaktadır.