Blogumuzdaki yazıya yorum yapılmıştır. İnternetten para kazanmanın tüm sıralı burada açıklanıyor :))

Farklı Ek İş İmkanları

1 Haziran 2013 Cumartesi tarihinde yazılmıştır.

İnternet son dönemlerde girişimcilere sayısız kişi ek iş imkânı sunuyor!

Online olarak iş yapıp para kazanmak artık bir sektör, öğrenci, ev hanımı, emekli ve part time çalışmak isteyen her kese, internet ortamı artık ek iş imkânı sunmaya başladı. Evde çalışarak bilgisayar başında 1-2 saat geçiren herkes internetten kolayca ek iş yapabilir nasıl mı? Aşağıdaki ek iş imkânları sayesinde bu mümkün, bu yazıyı dikkatlice okuyun ve kendinize uygun bir ek iş i seçerek hemen kazanmaya başlayın.

Satış Ortaklığı ile Ek iş imkanı

Affiliate Marketing olarak tanımlanan satış ortaklığı sistemi en etkili online kazanç yöntemidir. Ek iş olarak ta yapılabilen bu işi çoğu kişi tam zamanlı olarak ta yapmaktadır. Oldukça kolay ve çok kazançlı olan bu sisteme ek iş amaçlı başlayıp biraz tecrübe edindikten sonra tam zamanlı olarak kendi işinizmiş gibi devam edebilirsiniz. Satış ortaklığı sistemi yani affiliate marketing, sıradan bir internet kullanıcısının bile uygulayabileceği oldukça karlı ve bir o kadar da kolay bir iştir.
Çok fazla deneyim gerektirmeden ve hemen hemen sıfır sermayeyle başlanabilecek en etkili internetten para kazanma yöntemidir. Ayrıca en kazançlı ek iş imkanı olarak ta uygulanabilir bir yöntemdir çünkü sermayesiz ve risksizdir.
Satış ortaklığı sistemiyle sadece internet ve bilgisayar kullanarak normal bir emekli maaşının 4-5 katını kazanan birçok insan çevremde mevcut. Bu insanlar internet gurusu ya da bu alanda uzmanlaşmış kişiler değil sadece bu işi severek yapan ve amaçları para kazanmak olan kişiler.
Şöyle düşünmek gerekiyor, belirli bir işiniz var fakat kazancınızdan memnun değilsiniz bu yüzden iyi kazandıran bir ek iş imkanı arayışındasınız. Akşamları birkaç saat çalışarak yapabileceğiniz sizi sıkıntıya sokmayan, kolay, sermayesiz bir ek iş arıyorsunuz.
Bu arayışınız sonunda karşınıza bir çok yöntem çıkabilir. Bu süreçte size çok fazla şey vaat eden ve kısa yoldan zengin olma garantisi veren kişilerden uzak durun çünkü hiçbir kazanç emeksiz olarak elde edilmez.
Bunu baştan bilmelisiniz satış ortaklığı sayesinde para kazanmak mümkün bunu akşamları birkaç saatinizi ayırarak yapabileceğinizi söylüyorum ama bu birkaç saat dolu dolu geçirilen bir zaman olmalı. İşinizi ciddiyetle ve disiplinle yaparsanız başarı sağlamanız kaçınılmaz olacaktır.

Başlarda ek iş olarak yapın sonra kendi işinizin patronu olun.

Kim evinin rahatlığında patron, müdür stresi olmadan para kazanma istemez? Ev ortamından para kazanmak için ilk başta tüm ön yargılardan kurtulmak gereklidir. Sizi motive edebilecek birkaç video ve makale okumalısınız insanların internette kazandığı paraları görmek sizi motive edecektir. Örneğin aşağıdaki gibi.


Satış ortaklığı sistemine başlamak istiyorsunuz ve bu işten hemen para kazanmayı planlıyorsunuz, şimdi yapmanız gereken profesyonel bir kaynaktan yardım almak.
Satış ortaklığı sistemini siz, kendi imkânlarınızla da yapabilirsiniz fakat bunu öğrenmeniz ve püf noktalarına ulaşmanız epey zaman alabilir bu yüzden daha önce bu işte tecrübe sahibi olmuş bir kaynak bu işe girerken yapılabilecek en değerli bilgi yatırımıdır.

Bir çok kaynak var

İnternetten para kazanmayı başta satış ortaklığını öğrenmeniz için birçok kaynak var. Bu kaynaklara bu site içerisinden erişebilirsiniz.

Online anketlere katılarak ek iş imkânı yaratmak

İnternetten ek iş imkanı yaratmak ve bu yolla kolayca para kazanmak için yığınla yöntem var. İlk olarak hemen yukarıda satış ortaklığı sisteminden bahsettik bunun gibi diğer bir kazançlı yöntem de Anket doldurarak para kazanma yöntemidir.
Anketlere katılıp para kazanmak çok kolay ve son derece güvenilir bir yöntemdir bu yüzden özellikle son dönemlerde ev hanımları tarafından daha çok tercih edilir hale geldi. 15-20 dakika gibi bir sürede cevaplayacağınız bir dizi anket sorusu sonunda ortalama anket başına 5 dolar ila 20 dolar civarı kazanç sağlamak mümkün oluyor.
Güvenli ödeme yapan anket şirketlerine kaydınızı yaptırdıktan sonra sıradaki işiniz posta kutunuzu kontrol etmektir. Kayıt sırasında verdiğiniz e-posta adresine size uygun anketler gönderilmeye başlandığında artık işiniz kolay. Sorulan sorular çok basit örneğin, yaşınız, cinsiyetiniz, en son hangi parfümü satın aldınız, hiç arabanız oldu mu vs. yani yaşamınız sırasında sahip olduklarınız, olacaklarınız, deneyimleriniz ya da memnuniyet derecenizi hedefleyen sorular.
Anketleri şık halinde alacaksınız yani klavye ile yazı yazmanıza gerek yoktur soruların kendinize uygun olanlarını işaretleyeceksiniz ve anket tamamlandığında anket başına para kazanacaksınız.
Çok kolay ve eğlenceli bir iş imkanı olduğunu söyleyebilirim, bu arada anket doldurarak gerçekten para kazanılıp kazanılmadığını merak ediyorsanız eğer aşağıdaki videoyu dikkatlice izlemenizi tavsiye ederim.

Çeviri Yaparak Para Kazanmak

İnternet üzerinden sahip olabileceğiniz diğer bir ek iş imkânı da çeviri yapmaktır. Özellikle ileri derecede İngilizce bilgisine sahipseniz iş imkanları da buna bağlı olarak artmaktadır. İnternetten çeviri yaparak para kazanabilmek için yabancı dil bilginizin ileri derecede olması gerekmektedir. Herhangi bir yüksek okul bitirmenize gerek yok sadece yabancı diliniz iyi olsun yeterlidir.
Çeviri yapacağınız dile tam olarak hâkimseniz, part time ya da ful time olarak çalışabilmeniz mümkündür. Bu işe başlamak için tercüme bürolarıyla iletişime geçebilirsiniz bu bürolarla yapacağınız anlaşma sonucunda evden çalışma imkanı bile bulabilirsiniz çünkü bazı firmalar evden çalışmanıza olanak tanıyor. Çeviri yapabilmek için sadece çeviri bürolarına bağımlı değilsiniz bunu için internet imkânlarını da değerlendirebilirsiniz. Bazı internet siteleri çeviri yapmak isteyen kişilere ek iş imkanı sunuyor.
Özellikle Onehourtranslation.com adlı bu site en çok tercih edilenler arasında. Bu site dünyadaki tüm dillere çeviri yapan ve çevirilerini saat içinde teslim eden bir iş akışına sahip zaten bu şekilde tanınıyor. Bu sisteme üye olduktan sonra sistem size günlük projeler gönderiyor. Çeviri için ortalama yüz kelime için size 100 dolar gibi bir ücret ödüyorlar. Ödemenizi 250 kelimeyi geçtiğinde hesabınıza aktarabiliyorsunuz. Yalnız buradaki tek önemli nokta çevirilerinizin kalitesidir yani bu da iyi derecede dil bilgisi demektir.

Kaynak : http://internetten-parakazanma.org/en-karli-internetten-para-kazanma-yollari/

Farklı Ek İş İmkanları için “0 yorum” bulunmaktadır.